Tast de pernils al CETILL el 13 de novembre
20/10/2025

Abans de comprar un producte curat, en aquest cas un pernil, és molt important conèixer quines opcions hi ha al mercat i quines característiques tenen (sobretot quant a raça, alimentació i temps de curació) i conèixer els atributs sensorials que podem trobar.

Per aquest motiu l'anàlisi sensorial és una eina molt útil per poder valorar i verificar la qualitat organolèptica d’un producte. En realitzar l'avaluació / tast hem de tenir en compte quatre aspectes: la vista (aspecte visual), el tacte (textura del magre i el greix), l'olfacte (aromes), i el gust del pernil.

En aquest tast a cegues, avaluarem cinc tipus de pernil: DO Teruel, Duroc 100%, Ibèric d’enceball, Ibèric de gla 75% i Ibèric de gla 100%.

Aquest seminari tindrà lloc el pròxim dijous dia 13 de novembre de 19:00 a 21:00 hores a la sala Francesc Franch del Col·legi d'Enginyers Tècnics Industrials de Lleida C/ Aribau,8,25008,Lleida

 

 

Informació i inscripcions:

973232253, o bé a cetill@enginyerslleida.cat

 

 

PREU DE L’ACTIVITAT I PAGAMENT

• Preu col·legiat i primer acompanyant: 25€ /persona

• Preu no col·legiat: 30 €/ persona

** Aquest preu inclou: tast de 5 tipus de pernils, coca de recapte, aigua i vi.

 

 

CAL FER EL PAGAMENT PER TAL DE FER EFECTIVA LA INSCRIPCIÓ ABANS DEL 7 DE NOVEMBRE

• El pagament es pot fer per transferència BANC SABADELL ES67 0081 0118 2500 0104 5908 (Concepte: Tast de pernils i Nom col·legiat)

• O bé en efectiu al CETILL

 

 

No et quedis sense plaça!! T'hi esperem!!!