Formación gratuita para Colegiados: Convocatoria Microcréditos "Adquisición de nuevas competencias para la transformación digital, verde y productiva”
21/05/2024

Us informem de la Resolució del Servei Públic d'Ocupació Estatal (SEPE), per la qual s'aprova la convocatòria per a la concessió de subvencions públiques destinades al finançament de formació mitjançant microcrèdits, dins de la Inversió “Adquisició de noves competències per a la transformació digital, verda i productiva”, en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència -Finançat per la Unió Europea- Next Generation EU, presentem el programa de formació promogut pel Consell General de Col·legis Oficials d'Enginyers Tècnics Industrials d'Espanya (COGITI), que serà desenvolupat i executat íntegrament en www.ingenierosformacion.com obert i gratuït a tots els Col·legiats interessats en les accions formatives incloses dins d'aquest programa.

El programa de formació subvencionat del COGITI denominat “Microcrèdits” constarà de diversos cursos, cadascun dels quals tindrà diverses edicions d'impartició. Inicialment el programa compta amb dos cursos, mostrats a continuació:

  1. Autoconsum, sistemes d'energies renovables per a l'impuls de la transició energètica
CURSO 1 Autoconsumo (Transición energética)
  Inicio Finalización
1ª edición: 27-may 04-ago
2ª edición: 10-jun 18-ago
3ª edición: 24-jun 01-sep
  1. Gestió eficient de l'energia en l'enginyeria
CURSO 2 Gestor energético
  Inicio Finalización
1ª edición: 03-jun 11-ago
2ª edición: 17-jun 17-jun
3ª edición: 01-jul 08-sep

La càrrega lectiva dels cursos és de 150 hores amb una durada de 10 setmanes. Un dia a la setmana, com a mínim, algun dels professors que conforma el curs celebrarà una videoconferència-tutoria per a ampliar l'exposició dels continguts del curs i resoldre dubtes o consultes, aquestes quedaran gravades per al seu visionat per part dels alumnes mentre el curs estigui actiu, tant l'assistència a les tutories com el visionat de les mateixes són totalment voluntaris.

En el moment que es realitzi la inscripció al programa de subvenció s'accedirà, dins del campus, a un formulari per passos que s'haurà de completar. És condició necessària haver completat el formulari per a poder ser candidat a realitzar qualsevol curs.

Tots els cursos que componen el programa de formació subvencionat “Microcrèdits” són totalment GRATUÏTS.

https://www.ingenierosformacion.com/index.php?r=cursos/microcreditos