Observatori de nous Risc d'Incendis
03/07/2024

Amb motiu de la presentació, dijous passat, 27 de juny, en roda de premsa, de l'Observatori de Nous Riscos d'Incendi, integrat per 12 entitats de l'àmbit de l'enginyeria, la seguretat i l'edificació, entre les quals es troba el COGITI, us enviem el “Manifest Fundacional” d'aquest organisme, “Manifest per un canvi regulador per a la protecció contra el foc en edificis a Espanya”, per al vostre coneixement.

La roda de premsa va comptar amb la participació de D. José Antonio Galdón Ruiz, president de COGITI; D. Andrés Pedreira, director de l'Observatori de Nous Riscos d'Incendis; i D. Gabriel Muñoz, director gerent de l'Associació Professional de Tècnics de Bombers (APTB).

L'objectiu de l'Observatori és reclamar al Govern una revisió en l'actual normativa espanyola en matèria de protecció contra incendis en els edificis, per a endurir les exigències dels productes i sistemes utilitzats en façanes, una de les vies més ràpides de transmissió d'incendis en un edifici. A nivell mundial, aquest tipus d'incendis en grans edificis s'ha multiplicat per 7 en els últims anys.

+Informació de la noticia de COGITI